CLOOS QINEO NexT 456 Master

MIG/MAG Impulzusos ívhegesztő áramforrás 450 amper maximális áramerősségig kézi hegesztéshez

A QINEO NexT szíve a CLOOS által kifejlesztett inverteres tápegység, amelynek vezérlése magas frekvenciájú órajelen működik. Ez még jobb ívszabályozást tesz lehetővé a kiváló hegesztési eredmények érdekében. Vékony és vastaglemezes hegesztési feladathoz alkalmazható számos speciális hegesztési eljárásváltozat található meg a berendezésben (CONTROL WELD, VARI WELD, SPEED WELD, RAPID WELD, ROOT WELD), melyekkel akár Alumínium, vagy acél és ötvözeteinek hegesztése is megvalósítható.

Az új M5 típusú fémházas huzalelőtoló egység felhasználóbarát és intuitív kezelhetőséget biztosít a Master Plus Compact LCD kijelzős kezelőfelületnek köszönhetően. Az új 4+4 görgős huzalelőtolő mechanika szerszám nélküli, gyors görgőcserét és rendkívül stabil huzaltovábbítást biztosít. A berendezés hatékonyabb vízhűtőegységet kapott, melyen keresztül a LED háttérvilágításnak köszönhetően visszajelzést kapunk a gép aktuális működési állapotáról.

Felszereltség:

  • Huzalelőtoló: QINEO WD P5 Master
  • Huzalkiszerelés: igény szerint választható: 0,8mm; 1,0mm; 1,2mm; 1,6mm acél és aluminium görgő szettek
  • 5m 70mm2-es testkábel
  • Hegesztőpisztolyok: igény szerint választható: 3m, 4m és 5 méteres víz vagy gázhűtésű CLOOS ECO, MASTER és PREMIUM vagy ABICOR BINZEL, TBI típusok
  • Összekötőkábelek hossza: 5 méter

Specifikáció:

Hegesztési áramerősség: 60% BI – 450 A / 36,5 V
Hegesztési áramerősség: 100% BI – 350 A / 31,5 V
Üresjárati feszültség: 80 V
Csatlakozókábel: 4 x 6 mm²
Hálózati biztosíték: 400V 32 A
Védelmi szint: IP 23
Szigetelési osztály: F
Hűtési osztály: F
Mérete:819 x 348 x 498 mm
Súlya: 67 kg

Érdekelheti még: