CleanSpace Ultra

Személyi légzésvédelem azok számára, ahol arc-/szemvédelemre és víztűrésre van szükség (IP 66) Motoros légtisztító légzésvédő (PAPR), amelyet a magas szintű védelem, kényelem és költséghatékonyság érdekében terveztek. Szűrtlevegős légzésvédő IP66-os védettséggel dekontaminációs zuhanyzáshoz. Azbeszt eltávolítása, vegyi anyagok kezelése, ólom eltávolítása, fertőző anyagok ellen, mentőszolgálat. Könnyen és kényelmesen dolgozhat HEPA részecskeszűréssel (P3/TM3). Ingyenes képzés az interneten. CleanSpace az egyetlen olyan védőmaszk, ami kellően biztosít kényelmet és egygombos egyszerűséget. Szűrési hatékonysága 99,97% a 0,3 mikron és annál nagyobb részecskéknél. Véd por, köd, füst és sugárzó atomok ellen. Ideális ólom, azbeszt, szilikózis és biológiai veszélyek esetén. Gázszűrőkkel kombinálva is alkalmazható.

Ajánlatkérés
Termék megosztása

Főbb jellemzői

  •  jóváhagyott PAPR HEPA szűréssel
  •  könnyű (500 g) és kompakt
  •  friss levegőáramlás, nem párásodik és könnyen viselhető hosszú ideig
  •  nincsenek tömlők, övek vagy derékra szerelt akkumulátorok
  •  megbízható és gyors tisztítás
  •  újrafelhasználható és költséghatékony

Biztonság

Teljes mértékben tanúsított túlnyomásos légzőkészülék. HEPA szűrőkkel (99.97% hatékonyság) maximális védelmet nyújt a munkahelyen. Akár 8 óra üzemelés, a munkakörülményektől függően. TSA Portacount vizsgálati adapterek kaphatók.

Felhasználás

Vegyszerkezelés
Ólomcsökkentés
Fertőző anyagok
Elsősegély

Hordhatóság

Könnyű viselni. Könnyű és kényelmes. Nincsenek tömlők vagy akkumulátort tartó nehéz hevederek. Díjat nyert könnyű model (500 g alatt) és a lítiumpolimer-akku tiszta, friss levegőt biztosít egy egész műszakra.

Okos

Erős, megbízható, gazdaságos, nincs szervizelés vagy karbantartás és könnyen tisztítható. Egygombos egyszerű rendszer. A kompakt kialakítású CleanSpace kompatibilis más biztonsági berendezésekkel.

Tulajdonságok

Rásegítéses P3 légzőkészülék IP66 védettségi fokozattal fertőtlenítő zuhanyozókban használható

Érdekelheti még:

Kérje egyedi ajánlatunkat

Leave this field blank