Légtisztító AirCO2NTROL

Plug and play – Csak egyszer állítsa be, és a legjobb szűrőtechnikával tartósan és habozás nélkül tisztítsa meg a szoba levegőjét. Az állandó térfogatáram-szabályozásnak köszönhetően az AirCO2NTROL megbízható – a Robert-Koch-Intézet ajánlása szerint – hatszoros légcserét biztosít óránként. És ez akár 100 m2-es szobákban suttogás-csendes folyamatos üzemben. Az automatikus jelenlét-felismerés lehetővé teszi a gondtalan felhasználást anélkül, hogy gondolkodnunk kellene a be- és kikapcsoláson. Ami a hatékony légtisztítást illeti, a KEMPER-re, a német világpiaci vezetőre támaszkodhat az elszívási technológiában.

SKU: 390 701
Ajánlatkérés
Termék megosztása

Főbb ismérvek

  • – Állandó térfogatáram-szabályozás, függetlenül a szűrő telítettségétől
  • – Jelenlét-érzékelés az automatikus be- és kikapcsoláshoz
  • – Óránként hat légcsere 100 m2-ig
  • – Nagyméretű HEPA-H14 szűrő (20m2 szűrőfelület), több mint 99,995% -os elválasztással az aeroszoloktól, vírusoktól és baktériumoktól
  • – Az állandó UV-C sugárzás inaktiválja a vírusokat és baktériumokat, és biztosítja a szennyeződésektől mentes szűrőcserét
  • – Suttogás-csendes folyamatos működés <50 dB (A)
  • – Körkörös szívónyílás – 360 fok
  • – Nagy mozgékonyság stabil görgőkkel

Kíváló szűréstechnológia

HEPA H14 szűrőA készülék fő szűrője a HEPA H14 (nagy hatékonyságú-részecske-levegő) osztályú kiváló minőségű szűrő, amelynek 99,95% feletti elválasztási foka van, és kiszűri a levegőben lévő összes aeroszolt, vírust és baktériumot. A H14 szűrők tömítettségét és szétválasztási fokát egyedileg tesztelik a DIN EN 1822 szabványnak megfelelően, egy átfogó vizsgálati eljárás során a szállítás előtt. Ez rendkívül magas szintű biztonságot nyújt.
F7 ElőszűrőAz F7 osztályú előszűrő biztosítja a durva részecskék előzetes szétválasztását és a HEPA H14 főszűrő élettartamát jelentősen meghosszabbítja. Ez csökkenti a csereszűrők utólagos költségeit.
UV-C szűrő – opcionálisA fényszűrő egység nagyon rövid hullámú és nagy energiájú UV sugarakat használ a beszívott levegőben lévő vírusok és baktériumok inaktiválására, és besugározza a HEPA H14 főszűrőt és előszűrőt. Ez lehetővé teszi a biztonságos, vírusmentes szűrőcserét is.
Akár 1500 m3/h szívókapacitásAz olyan vírusok, mint a koronavírus, akár három órán át is aktívan elidőzhetnek a levegőben, és nagy távolságokat tudnak megtenni a levegő mozgásával. Csak 80 – 160 nanométer méretűek. A Robert Koch Intézet a helyiségekben olyan légtisztítás bevezetését javasolja, amely legalább hatszoros légcsere óránként. Az AirCO2NTROL a helyiség levegőjének a lehető leggyakoribb tisztítását teszi lehetővé, és a vírusterhelés jelentős csökkenéséhez vezet. Ez a lehető legnagyobb mértékben csökkenti a fertőzés kockázatát az adott helyiségben. Fokozatosan beállíthatja a KEMPER AirCO2NTROL teljesítményét 300 – 1500 m3 között, hogy megfeleljen a szoba méretének. A különlegesség: a készülékben lévő állandó térfogatáram-szabályozásnak köszönhetően a kimenet akkor is helyes és állandó marad, ha a szűrő telítettsége növekszik. Az 1500 m3/h maximális teljesítmény lehetővé teszi a felhasználást akár 100 m2 vagy 250 m3 méretű helyiségekben is.

Műszaki adatok

Térfogatáram min.300 m3/h
Térfogatáram max.1500 m3/h
Méretek (Sz x M x Ma)793 x 720 x 1661 mm
Motorteljesítmény0,75 kW
Csatlakozási feszültség1 x 230 V / 50 Hz
Névleges áram6:00 de.
Hangnyomásszint49 dB(A)
Teljesítményfelvétel Wattban m3/h-nként0,,3 W/m3/h
Szűrési szint2
Szűrési módszereldobható szűrő
Fő szűrőHEPA szűrő H14 > 99,995% szétválasztó fok
Szűrőterület20 m2
ElőszűrőePM1, 50% (F7)
UV-sugárzásUV-C, 27 watt teljesítmény

Termékvariáció

  • – Légtisztító AirCO2NTROL
  • – Légtisztító AirCO2NTROL – UV-C szűrővel

Érdekelheti még:

Kérje egyedi ajánlatunkat

Leave this field blank