Társadalmi szerepünk

A CROWN International Kft. felelősen tevékenykedő hazai vállalatként a magas szinten nyújtott kereskedelmi és szolgáltatói tevékenység és üzleti célkitűzéseinek megvalósítása mellett elkötelezett a társadalmi felelősségvállalás iránt, mely stratégiájának egyik meghatározó eleme. Tevékenységünkből adódóan kiemelten kezeljük a fenntartható fejlődést, a munkavállalói egészséges környezetet, biztonságot és a rászorulók támogatásának ügyét.

CO2 Semlegességi tanúsítvány

Cégünk a Clean Advantage programbnan való részvételével a 2023-as évben össyesen 5.895kg CO2-t semlegesített meg. Számunkra kiemelten fontos a fentartható jövőt szolgáló programokban való aktív részvétel.

CLOOS hegesztőrobot gyakorlati alkalmazása

Az Óbudai Egyetem képzési programjában, a gépészmérnöki-, a mechatronikai mérnöki szak, valamint a had- és biztonságtechnikai mérnökképzés tananyagában jelentős szerepet kapnak a robotrendszerek, a robotizált gyártás, a robottechnikai alkalmazások.

A Egyetem az Európai Hegesztési, Kötési és Vágási Szövetség (EWF) és az International Welding Institute (IIW) által akkreditált képzőhelyként hegesztési felelősi munkakör ellátására jogosító nemzetközi hegesztőmérnök (IWE), hegesztőtechnológus (IWT), illetve hegesztőspecialista (IWS) szakembereket képez.

Nagytarcsai telephelyünkön lehetővé tesszük a hallgatók számára kutatási projektekben való részvételt, tudományos diákköri- és, szakdolgozatok és diplomaterv feladatok elkészítését az élvonalba tartozó Carl Cloos Schweisstechnik robotcella használatával, szakemberink segítségével.