TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁSAINK A 2023-AS ÉVBEN

Üzleti sikereink, munkatársaink megbecsülése, állandó fejlesztése és hosszútávú célkitűzéseink mellett fontosnak tartjuk a társadalmi szerepvállalást is. A cég stratégiájában a társadalom iránti elkötelezettség fontos szerepet tölt be és ennek érdekében számos területen tevékenykedünk, minden évben büszkén támogatunk különböző egészségügyi, szakmai szervezeteket és oktatási intézményeket.

A társadalmak fejlettségének mindig is egyik értékmérője volt, hogy az adott társadalomban a profitorientált szektor milyen mértékben járul hozzá a nonprofit szektor munkájához, milyen mértékben támogatja a rászorulókat, milyen hajlandósággal vesz részt nemes célok megvalósításában. Alkalmanként különböző egészségügyi intézményeket életmentő egészségügyi, gyógyászati berendezések, nagyértékű műszerek beszerzésével támogatjuk.   

Az oktatási intézmények támogatásának célja, hogy a fiatal generáció tanulmányai során megismerhesse az iparban használt legújabb technológiákat és megfelelő ismereteket, tapasztalatokat szerezhessen. A hazai műszaki egyetemekkel való együttműködésünk célja, hogy a képzéseken résztvevők lehetőséget kapjanak tudásuk elmélyítésére az automatizált, a kézi- és lézeres hegesztés témaköreiben, illetve átfogó, gyakorlati ismereteket szerezhessenek a robottechnika, a fejlett robotprogramozás terén.

Az idei évben is aktívan részt vettünk számos szakmai szervezet munkájában és sikeres együttműködést folytattunk az iparág meghatározó szereplőivel. Az elkötelezettségünk a minőségi berendezések, magas színvonalú szolgáltatások iránt lehetővé tette számunkra, hogy szoros kapcsolatokat alakítsunk ki partnereinkkel.

Együttműködéseink során folyamatosan törekszünk az új lehetőségek felfedezésére és a szakmai tapasztalatok cseréjére, így lehetőséget teremtünk a kölcsönös fejlődésre és előrelépésre. Cégünk elkötelezett abban, hogy a legmagasabb szintű szakértelemmel és szolgáltatásokkal szolgáljuk ki ügyfeleinket, és ezek az együttműködések ebben a törekvésben játszanak kulcsszerepet.

Év végi csapatépítő programunk alkalmával örömmel vettünk részt karitatív programon, ahol közösen karácsonyi édességeket készítettünk anyaotthonban lakó gyermekek számára. Így összetartó csapatunkkal együtt hangolódhattunk az ünnepekre egy nemes cél mentén.

Hiszünk abban, hogy a társadalmi felelősségvállalás nem csupán morális kötelesség, hanem üzleti stratégia is, amely hosszú távon fenntartható vállalati sikerhez vezet. Cégünk továbbra is elkötelezett marad a fenntartható, etikus üzleti gyakorlatok mellett.