Kedvezményezett neve:

CROWN International Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A projekt címe:

Eszköz és szoftver beszerzés a CROWN International Kft-nél, technológia és szolgáltatásfejlesztéshez

A projekt azonosító száma:

VEKOP-1.2.6-20-2020-00703

A szerződött támogatás összege:

25.500.000,- Ft feltételesen visszatérítendő támogatás

A támogatás mértéke:

68,85 %

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.07.31.

A projekt tartalma:

Projektünk keretében 4 db hegesztő berendezést, egy kollaboratív robotot és egy gépészeti tervezést automatizáló szoftvert licencelünk, valamint bemutatók és oktatások lebonyolításához szükséges hardver eszközöket szerzünk be, melyeket szakképzett mérnökeink egyetlen közös rendszerbe szerveznek, mellyel azután bemutatókon és oktatásokon szemléltethetjük, hogyan érhetnek el idő- és anyagköltség megtakarítást a vállalkozások ilyen rendszerek használatával. Terveink szerint ezzel a rendszerrel megrendeléseket is elvállalunk, vagyis részben gyártási tevékenységre is használjuk majd.

 

Egyik fő szervezeti célunk az ipari vállalkozások számára a legkorszerűbb technológiákat és technikai megoldásokat közvetíteni, őket tanácsadással, képzésekkel segíteni. A beszerzésre kerülő csúcstechnológiájú berendezések és a modellező szoftver segítségével a magyar ipari szereplőknek olyan továbbképzést tudunk biztosítani, mellyel versenyképességüket, nemzetközi piacrajutásukat, gazdaságos gyártótevékenységüket támogatjuk. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, természetesen így a saját munkavállalóinknak is szükséges magasabb szakmai tudás és gyakorlat megszerzésére lesz lehetőségük, mellyel a nagy ipari cégeknél keletkező oktatási igényeket tudjuk lefedni.

 

A projekt során tervezett fejlesztés nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a vállalkozásunk megőrizze a meghatározó piaci szerepét, és olyan a jövőbe tekintő lépés, ami egyszerre segít tovább növelni a szakmai kompetenciánkat, elismertségünket, ezzel korrelálva a megrendeléseink számának, ezáltal az árbevételünknek a növekedését, összességében a munkavállalóink megtartását, és a pandémia előtti növekedési pályára visszatérését.