EURÓPAI UNIÓS PÁLYÁZATOK 2024

Márciustól indulnak a 900 milliárd forintnyi EU-s forrásból fizetett hazai programok! Várhatóan márciusban két pályázat kerül meghirdetésre. Az egyik pályázat a vállalkozásfejlesztési prioritáshoz tartozik, 130 milliárd forint lesz a keretösszege, a másik az aktivitásnövelési prioritáshoz tartozik és 130-150 milliárd forint körüli kerettel várható. A vállalkozásfejlesztési rész jobbára visszatérítendő támogatás lesz, de null-százalékos kamattal, a munkaerőpiaci tevékenység ellenben vissza nem térítendő.

Célterületek:

  • gazdaságélénkítés,
  • modern technikák bevonása,
  • kutatás-fejlesztés, innováció
  • fenntarthatóság, zöldenergia
  • munkahelymegtartás és -teremtés

 

Ha csak akkor kezdünk el készülni, amikor megjelenik a konkrét kiírás, már általában el vagyunk késve, vagy nem tudunk teljeskörű részletességgel kidolgozni – így felhívjuk partnereink figyelmét, hogy az előminősítést és az ajánlatadást mindenképpen kezdjük el a lehető leghamarabb. Ez kifejezetten igaz azon vállalatok számára, akik a pályázat keretében CLOOS robotrendszer kiépítését tervezik – hisz a tervezés és pontos ajánlatadás hosszabb ideig is eltarhat.

Amennyiben érdeklődésüket felkeltettük és tudunk a pályázatírásban is segíteni, kérjük vegyék fel felünk a kapcsolatot. Amennyiben van saját pályázatíró kapcsolatuk, szívesen állunk rendelkezésre a műszaki részletek előkészítése érdekében.

Keressen fel bennünket az alábbi űrlap segítségével!