KORSZERŰ ÍVHEGESZTÉS MESTERKURZUS II. RÉSZ

A CLOOS Hegesztéstechnika számára kiemelt fontosságú a jövő nemzedék hegesztőinek képzése, jelenlegi szakemberek ismereteinek bővítése, a legújabb technológiákkal való megismertetése. Ezért és ezúton szeretnénk felhívni a figyelmet együttműködő partnerünk, a Magyar Hegesztési Egyesület által megrendezésre kerülő Korszerű ívhegesztés mesterkurzus II. részére. Alább megtalálható az egyesület felhívása és letölthető a meghívó / jelentkezési lap.

„A Magyar Hegesztési Egyesület fontos feladatának tartja, hogy tagjai számára lehetőséget nyújtson ismereteik frissítésére és bővítésére. A korábbi, sikeres rendezvények folytatásaként újabb mesterkurzusok szervezését határoztuk el. Ennek keretében kerül sor a hazai iparban meghatározó szerepet játszó ívhegesztés korszerű alkalmazásainak áttekintésére.

Az elektronikus ívhegesztő áramforrások új korszakot nyitottak az ívhegesztés alkalmazásában. Egy sor új eljárásváltozat jelent meg, és a felhasználók – megfelelő ismeretek birtokában – a választott hegesztési eljárás optimális alkalmazását támogató, új lehetőségekhez jutnak. A korszerű hegesztőberendezések célszerű megválasztásához és az általuk kínált lehetőségek optimális hasznosításához szükséges ismereteket egy mesterkurzus-sorozattal kívánjuk elérhetővé tenni az érdeklődők számára.”