KARRIER

A hegesztés-automatizálási megoldások globális piacán egyik vezető szerepet betöltő Carl Cloos Schweisstechnik GmbH kizárólagos képviseleteként izgalmas munkalehetőségeket kínálunk folyamatosan bővülő csapatunkba. Lehetőségünk van a CLOOS legmagasabb német minőségű termékeit, hegesztéstechnológiáját és szaktudását képviselni Magyarországon.

Nemcsak munkahelyet kínálunk, hanem biztosítjuk, hogy minden munkatársunk modern környezetben, jó légkörben, a közös célokért csapatként együttműködve tegye próbára a tudását és folyamatosan fejlődjön.

Energikus és támogató csapatban dolgozunk. Munkánkban folyamatosan izgalmas kihívások vannak, amelyek ösztönzőleg hatnak ránk, hogy a saját területén mindenki a maximumot tegye hozzá a közös sikerekhez. Több, mint 25 éve dinamikusan növekszünk, velünk, nálunk biztos a jövő!

Ha felkeltettük érdeklődésedet, értékeink és céljaink közel állnak hozzád, csatlakozz hozzánk és légy részese a közös sikerünknek!

MEGBÍZHATÓ PARTNER

Megbízható gazdasági tevékenységünk elismeréseként a CROWN International Kft. a nemzetközi Bisnode hitelminősítő intézet legmagasabb, AAA minősítésével rendelkezik, melyet Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a mondhat magáénak. Munkatársainkkal és üzleti partnereinkkel szemben is a márkánkat meghatározó tisztesség, minőség, kompetencia, pontosság vezérel bennünket.

aaa_minosites_logo

Aktuális állásajánlataink

Jelenleg nincs nyitott pozíciónk.

MŰSZAKI-ÉRTÉKESÍTŐ

Szeretnél jó jövedelmet, szakmai fejlődést, egy hosszútávú közös célokkal rendelkező jó csapat részese lenni? JELENTKEZZ, ha érdekel a hegesztés világa, a jövő technológiája!

ÉRTÉKESÍTŐ MUNKATÁRS (INSIDE SALES)

ÉRTÉKESÍTŐKÉNT részese lehetsz stabil, dinamikusan fejlődő vállalatunknak, mi biztosítjuk számodra a hosszútávú anyagi és emberi fejlődési lehetőségeket, az erős, támogató csapatot és a jövőbemutató technológiákat.

ROBOTPROJEKT-MANAGER

EGY  ERŐS SZÁNDÉKKAL, AKARATTAL ÉS SZAKMAI KÉPESSÉGEKKEL RENDELKEZŐ ROBOTPROJEKT-MANAGERT  KERESÜNK AZ EGYRE ERŐSÖDŐ AUTOMATIZÁLÁSI IGÉNYEK KISZOLGÁLÁSÁHOZ, KÖZÖS HOSSZÚTÁVÚ CÉLJAINK ELÉRÉSÉHEZ.

Jelentkezz HR adatbázisunkba

Amennyiben érdeklődsz cégünk iránt, de nincs megfelelő meghirdetett pozíciónk, kérjük küldd be önéletrajzodat, így amint új kollégát keresünk, az általad beküldött önéletrajz alapján elsőként Veled vegyük fel a kapcsolatot.

No Choosen File
(Összesen max 3MB)