KARRIER

A hegesztés-automatizálási megoldások globális piacán egyik vezető szerepet betöltő Carl Cloos Schweisstechnik GmbH kizárólagos képviseleteként izgalmas munkalehetőségeket kínálunk folyamatosan bővülő csapatunkba. Lehetőségünk van a CLOOS legmagasabb német minőségű termékeit, hegesztéstechnológiáját és szaktudását képviselni Magyarországon.

Nemcsak munkahelyet kínálunk, hanem biztosítjuk, hogy minden munkatársunk modern környezetben, jó légkörben, a közös célokért csapatként együttműködve tegye próbára a tudását és folyamatosan fejlődjön.

Energikus és támogató csapatban dolgozunk. Munkánkban folyamatosan izgalmas kihívások vannak, amelyek ösztönzőleg hatnak ránk, hogy a saját területén mindenki a maximumot tegye hozzá a közös sikerekhez. Több, mint 25 éve dinamikusan növekszünk, velünk, nálunk biztos a jövő!

Ha felkeltettük érdeklődésedet, értékeink és céljaink közel állnak hozzád, csatlakozz hozzánk és légy részese a közös sikerünknek!

MEGBÍZHATÓ PARTNER

Megbízható gazdasági tevékenységünk elismeréseként a CROWN International Kft. a nemzetközi Bisnode hitelminősítő intézet legmagasabb, AAA minősítésével rendelkezik, melyet Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a mondhat magáénak. Munkatársainkkal és üzleti partnereinkkel szemben is a márkánkat meghatározó tisztesség, minőség, kompetencia, pontosság vezérel bennünket.

Aktuális állásajánlataink

Jelenleg nincs nyitott pozíciónk.

SZERVIZ KOORDINÁTOR

Cégünk csúcstechnológiájú, kulcsrakész CLOOS hegesztőrobot rendszereket, hegesztőgépeket és KEMPER füstelszívó berendezéseket forgalmaz és erős szerviztámogatást nyújt ügyfeleinek. Érdekel az automatizálás? Szeretnél szervizes kollégáinknak és vevőinknek olyan operatív hátteret nyújtani, amely maximális ügyfélelégedettséget is eredményez?

Napjaink aktív munkával, de jó hangulatban telnek. Fontosnak tartjuk a közös érdekek érvényesülését, hiszen sikereinket motivált munkatársaink hozzájárulásával érjük el. Ha szeretnél vidám és mozgalmas napokat, jelentkezz hozzánk SZERVIZ KOORDINÁTOR pozícióba, teljes munkaidőben.

MŰSZAKI-ÉRTÉKESÍTŐ

MŰSZAKI-ÉRTÉKESÍTŐKÉNT részese lehetsz stabil, dinamikusan fejlődő vállalatunknak, mi biztosítjuk számodra a hosszútávú fejlődési lehetőségeket, az erős, támogató csapatot és a jövőbemutató technológiákat.

Karrier adatbázis jelentkezés

Amennyiben érdeklődsz cégünk iránt, de nincs megfelelő meghirdetett pozíciónk, kérjük küldd be önéletrajzodat, így amint új kollégát keresünk, az általad beküldött önéletrajz alapján elsőként Veled vegyük fel a kapcsolatot.