KARRIER

A hegesztés-automatizálási megoldások globális piacán egyik vezető szerepet betöltő Carl Cloos Schweisstechnik GmbH kizárólagos képviseleteként izgalmas munkalehetőségeket kínálunk folyamatosan bővülő csapatunkba. Lehetőségünk van a CLOOS legmagasabb német minőségű termékeit, hegesztéstechnológiáját és szaktudását képviselni Magyarországon.

Nemcsak munkahelyet kínálunk, hanem biztosítjuk, hogy minden munkatársunk modern környezetben, jó légkörben, a közös célokért csapatként együttműködve tegye próbára a tudását és folyamatosan fejlődjön.

Energikus és támogató csapatban dolgozunk. Munkánkban folyamatosan izgalmas kihívások vannak, amelyek ösztönzőleg hatnak ránk, hogy a saját területén mindenki a maximumot tegye hozzá a közös sikerekhez. Több, mint 25 éve dinamikusan növekszünk, velünk, nálunk biztos a jövő!

Ha felkeltettük érdeklődésedet, értékeink és céljaink közel állnak hozzád, csatlakozz hozzánk és légy részese a közös sikerünknek!

MEGBÍZHATÓ PARTNER

Megbízható gazdasági tevékenységünk elismeréseként a CROWN International Kft. a nemzetközi Bisnode hitelminősítő intézet legmagasabb, AAA minősítésével rendelkezik, melyet Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a mondhat magáénak. Munkatársainkkal és üzleti partnereinkkel szemben is a márkánkat meghatározó tisztesség, minőség, kompetencia, pontosság vezérel bennünket.

Aktuális állásajánlataink

Jelenleg nincs nyitott pozíciónk.

Sales Manager

Téged várunk, ha magabiztos és sikeres értékesítő vagy, ha számodra is fontos a fejlődés, növekedés, piaci jelenlét, az ügyfélelégedettség és hosszútávú karriert tervezel.

Karrier adatbázis jelentkezés

Jelenleg nincs nyitott pozíciónk, azonban csapatunk folyamatosan bővül, így kérjük küldd be önéletrajzodat, hogy amint új kollégát keresünk, elsőként Veled vegyük fel a kapcsolatot.

Regisztráljon workshopunkra!

Regisztráljon térítésmentesen workshopunkra és ismerje meg a CLOOS hegesztőgépeiben rejlő lehetőségeket!