CLOOS felmérés 2022

Köszöntjük Önt a CLOOS Hegesztéstechnika 2022-es piacfelmérésén. Elsőként szeretnénk megköszönni, hogy időt szán a kérdőív kitöltésére és ezzel kiemelten segíti munkánkat. A Carl Cloos Schweisstechnik GmbH és magyarországi képviselete, a Crown International Kft. kiemelt figyelmet szentel a hegesztéstechnológia folyamatos fejlesztésének, hogy a legmodernebb és legkorszerűbb technikát és technológiát tudja szolgáltatni a hegesztési iparág szereplői számára –  a piaci igényeket figyelembe véve.

Az elmúlt évek és a közelmúlt eseményei nagyban befolyásolják hazánk iparágait, de számunkra a szakmai színvonal, a minőség, megbízhatóság kiemelt szempont marad mindig is – mind szolgáltatásainkban, mind szakmai téren, így cégünk a jelenlegi gazdasági helyzet ellenére is előretekint: fejlődést, növekedést tervezünk, hogy ügyfeleink számára termékeinkkel, szolgáltatásainkkal a gazdaságos gyártást, minőségi háttértámogatást kínáljuk.

Nyerjen a felmérés kitöltésével!

A kérdőív kitöltése egyéntől függően 5-7 percet vesz igénybe. Ön dönt arról, hogy szeretné-e megadni adatait, hisz a felmérés kitölthető anonim módon is - azonban azon kitöltők, akik megadják adataikat nyereményjátékban vesznek részt, melyben három darab egyenként 30.000 Ft értékű ajándékutalványt sorsolunk ki.

Kérjük, amennyiben kitöltené kérdőívünket, azt legkésőbb 2023. január 31.-ig küldje be számunkra. A nyereményjáték sorsolását 2023. február első hetében tartjuk meg.

Köszönjük, hogy részt vesz felmérésünkben.

A 2022-es piaci felmérésünket két csoportba osztottuk, hogy ne terheljünk Önt olyan kérdésekkel, melyek nem relevánsak Ön, vagy cége számára.  A felmérést a képre kattintva kezdheti meg.

CLOOS Hegesztéstechnika ügyfelei részére

Amennyiben Ön jelenleg, vagy korábban a CLOOS Hegesztéstechnika ügyfele / partnere volt, kérjük válassza az alábbi felmérést. 

cloos_ugyfel
Leendő ügyfelek és érdeklődők számára

Amennyiben Ön és/vagy cége még nem a CLOOS Hegesztéstechnika ügyfele, de a hegesztés világában dolgozik, kérjük válassza az alábbi felmérést.