EREDMÉNYESEN ZÁRULT A MAHEG HEGESZTÉSI NYÁRI EGYETEM, TÖBBEK KÖZÖTT A CLOOS HEGESZTÉSTECHNIKA TÁMOGATÁSÁVAL!

A Magyar Hegesztési Egyesület (MAHEG) és a Gépészmérnöki és Informatikai Kar Anyagszerkezettani és Anyagtechnológiai Intézet közös szervezésében 2022. június 24-25. Hegesztési Nyári Egyetemnek adott otthont a Miskolci Egyetem.

Az eseményre közel 40 hallgató érkezett az ország felsőoktatási intézményeiből. A résztvevők a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemről, az Óbudai Egyetemről, a Neumann János Egyetemről, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemről és a Miskolci Egyetemről érkeztek a kétnapos, előadásokat, gyakorlati bemutatókat, workshopokat, valamint kulturális programokat tartalmazó rendezvényre.

A szakmai előadások sorában a CLOOS Hegesztéstechnika szakembere, Vachter Ákos tartott előadást, melynek témái: az „Automatizálás jövőbemutató fejlesztései. Energiahatékonyság és a modern hegesztő áramforrások.”

Az előadásokat követően cégünk szakmai gyakorlati bemutatót tartott a CLOOS zászlóshajójaként ismert QINEO NexT áramforrással, ahol bemutattuk a FINE WELD hegesztési eljárást a hallgatók számára.