Elérhető/használt CLOOS QIROX hegesztőrobot-rendszerek

Gyártási kapacitásaik növelésére szeretnének rövidebb szállítási határidővel robotot rendelni? Hegesztési folyamataik automatizálásán gondolkodnak? A Crown International Kft. kínálatában most több új és nem ipari körülmények között keveset használt, jó állapotú CLOOS hegesztőrobot-rendszer érhető el (a raktárkészlet erejéig), melyeket az alábbi linken tekinthetnek meg: https://cloos.hu/keszletunk/.

Az innovatív QIROX robotokkal, pozícionálókkal, készülékekkel, szoftverekkel, saját hegesztéstechnikával a CLOOS egyedi igényekre szabott automatizált hegesztőrendszereket fejleszt és gyárt, lefedve az automatizált ívhegesztési technológia teljes spektrumát, valamint megoldást kínál bármilyen automatizált rakodási, csiszolási, vágási stb. feladatra, egészen a teljesen automata gyártósorokig. A CLOOS különleges erőssége a széleskörű szakértelemben rejlik: a QIROX rendszer a robottechnológiát, szoftvert, szenzorokat, biztonsági rendszereket, manipulátorokat, valamint a hegesztés- és vágástechnológiát is egyesíti magában, mely pótalkatrész-ellátással és egyéni, testreszabott szakmailag magas szintű szolgáltatásokkal egészül ki. A QIROX rendszer moduláris kialakításának köszönhetően lehetőséget biztosít a termelési igényekhez illeszkedő egyedi konfigurálásra.

Vegyék fel velünk a kapcsolatot, ha további információra van szükségük! Készséggel állunk rendelkezésükre a legmegfelelőbb megoldás kiválasztásához!

Várjuk érdeklődésüket!

Lakos Szabina

+36 28 200 287

robot-welding@cloos.hu