INTELLIGENS KOLLABORATÍV ROBOTKAROK

Az automatizálás az a versenyelőny, amelyre minden vállalatnak méretétől függetlenül szüksége van. A Dobot megbízható és rugalmas ipari robotokat kínál, amelyek gyorsan beüzemelhetők és biztonságosan használhatók az emberi munkaerő mellett.

Kollaboratív robotkarok ipari felhasználára

A kollaboratív robotkarok kiváló lehetőséget jelentenek az ipari vállalatok számára a hatékonyabb és produktívabb munkavégzésre. A Dobot-Robotics kollaboratív robotkarjai innovatív és megbízható megoldásokat kínálnak az anyagmozgatásban, a csomagolásban, az anyagfeldolgozásban és más ipari alkalmazásokban.

A Dobot robotkarok számos előnnyel rendelkeznek, beleértve a könnyű telepítést, a rugalmasságot és az egyszerű programozhatóságot. Az emberrel való együttműködés révén a robotkarok könnyen beilleszthetők a meglévő munkafolyamatokba, csökkentve a munkaerőköltségeket és növelve a termelékenységet. Emellett a robotkarok nagy pontossággal és ismételhetőséggel rendelkeznek, így a termelési folyamatokat magasabb szintre lehet emelni.

Iparági Vezető technológia

A Dobot ragaszkodik az alapvető technológiáinak házon belüli fejlesztéséhez, ami az iparágban betöltött vezető szerepét erősíti. A cég innovatív szabadalmaztatott technológiái közé tartozik az integrált vezérlő és meghajtási rendszer, az mesterséges intelligencián alapuló vezérlés, valamint az ember és gép harmonikus együttműködését lehetővé tevő technológiák. Továbbá, a Dobot kifejlesztett olyan mozgás- és biztonsági vezérlő rendszereket, amelyek kiemelkedő teljesítményt és biztonságot biztosítanak a felhasználók számára. Mindezeket a fejlett technológiákat könnyen kezelhető robotkarokba integrálják, hogy maximális hatékonyságot és teljesítményt biztosítsanak ügyfeleik számára.

Ember-gép együttműködés

Intelligens vezérlőpanel a robot közvetlen irányításához. A felhasználók egyetlen gombbal rögzíthetik a robot mozgását.

 

Nagy teljesítményű mozgásvezérlés

Extrém pontos mozgások dinamikus algoritmusok révén, amelyekkel 70%-kal csökkenthető a rázkódás. Komplex mozgásoknál is akár 0,2-0,4 mm pontosság érhető el!

Magas fokú érzékelés

Integrált vizuális, erő- és hangérzékelés. A precíz megragadást tárgyfelismerés és önálló útvonaltervezés révén éri el.

 

Innovatív biztonság​

A SafeSkin az iparág első ütközés előtti felismerő technológiája. Képes érzékelni a 15 cm-es hatótávolságon belül érkező behatoló tárgyakat.​

Nagy felületi lefedettségével, nagy érzékelési távolságával, gyors válaszidejével a SafeSkin új szintre emeli az ember-gép együttműködést. A felhasználók most egyszerre élvezhetik a hatékonyságot és a biztonságot.