CLOOS QINEO ArcBoT kollaboratív hegesztőrobot

Az optimális ember-robot együttműködés:
Lépjen be egyszerűen az automatizált hegesztés világába

A CLOOS QINEO ArcBoT kollaboratív hegesztőrendszere egyszerű belépést kínál az automatizált hegesztés világába. Az ArcBoT hegesztőrendszerrel kis méretű munkadarabokat is folyamatosan, kiváló minőségben, gazdaságosan hegeszthet. A csúcstechnológiás QINEO hegesztő áramforrás és a nagy pontosságú ArcBoT tökéletesen kiegészítik egymást. A dolgozók tehermentesítésén túl profitáljon a kiváló hegesztési eredményekből, különösen a monoton, ismétlődő feladatok esetén a gyártási minőség reprodukálhatóságának köszönhetően.

CLOOS QIROX hegesztőrobot rendszerek

Teljesen automatizált hegesztőrobot rendszerek a precíz- és gyors munkafolyamatokhoz.

Mint vezető hegesztőrobot-gyártó cég, a CLOOS az évtizedek óta felhalmozódott tapasztalatát felhasználva folyamatosan fejleszti termékeit. Megoldást kínál bármilyen automatizált hegesztési és vágási feladatra. A QIROX rendszer a moduláris kialakításának köszönhetően lehetőséget biztosít a termelési igényekhez illeszkedő egyedi konfigurálásra. A QIROX rendszer a robottechnológiát, szoftvert, szenzorokat, biztonsági rendszereket, manipulátorokat, valamint a hegesztés- és vágástechnológiát is egyesíti magában. A rendszer pótalkatrész-ellátással és egyéni, testreszabott szolgáltatásokkal egészül ki. 

CLOOS hegesztési eljárásváltozatok

A Cloos a már jól bevált, és az újító jellegű hegesztési eljárásváltozatok széles választékával megoldásokat kínál a hatékonyság és termelékenység növelésére. A már bevált MIG/MAG hegesztési eljárásokat is folyamatosan továbbfejlesztik, hogy megfeleljenek az egyre összetettebb követelményeknek. Az új eljárásokat, mint például a Tandem Weld-et, vagy a Laser Hybrid Weld-et a technológiai központjukban, gyakorlati körülmények mellett fejlesztették ki, és tesztelték.