Regisztráljon hegesztéstechnikai workshopunkra!

Regisztráljon térítésmentes és elkötelezettségmentes workshopunkra és ismerje meg a CLOOS hegesztőgépeiben rejlő lehetőségeket! Egyedi időpontban, kiscsoportos bemutató keretében kipróbálhatóak a CLOOS Hegesztőgépei, a Kemper és CleanSpace munkavédelmi eszközök is. Igény esetén akár CLOOS kollaboratív hegesztőrobot bemutatóra is van lehetőség!

CLOOS hegesztőgép bemutató és hegesztési próba

Hegesztőgép bemutatónk keretében megismerheti az új és kiemelkedően energiahatékony CLOOS QINEO StarT és NexT hegesztőgépek speciális hegesztési eljárásváltozataiban rejlő lehetőségeket a vékonylemezes technológiáktól a teljes mélybeolvadást biztosító eljárásokig. Emellett természetesen kipróbálhatóak a kisebb Micro 200 és 300-as típusok is, vagy a mára már legendásan megbízhatónak bizonyuló QINEO QinTron hegesztőgép is. Egyedi igény esetén hegesztési próbára is lehetőséget tudunk biztosítani, mely során hegesztő szakértőink bevonásával akár hozott munkadarabokon is kipróbálhatja berendezéseinket.  

Próbálja ki hegesztés közben a CleanSpace légzésvédelmi eszközét!

A piacon levő többi megoldással szemben a motorral ellátott maszk nem folyamatos levegő befúvást biztosít, hanem egy nyomásérzékelőnek köszönhetően „leköveti” a felhasználó légzését, tehát belégzéskor indítja a befúvást, kilégzéskor pedig kikapcsolja azt, így nem okoz nyálkahártya irritációt az arra érzékenyeknek.

A motorral ellátott légzésvédő maszkok közül a CleanSpace az egygombos megoldásából adódó egyszerűségével és kényelmével tűnik ki. A szűrési hatékonysága 99,97% 0,3 mikron vagy annál nagyobb részecskék esetén. Véd a gőzök, füstök, ködök, porok és radionuklidok ellen és ideális szűrést biztosít ólom, azbeszt, valamint biológiailag veszélyes anyagok esetén is. Kombinált gázszűrők szintén elérhetők a termékhez.

KEMPER mobil füstelszívó rendszere

Bemutatónk keretében ismerje meg a KEMPER mobil füstelszívó rendszerét is. A nagy mennyiségű füst és por veszélyezteti a munkavállalók egészségét (és nem utolsósorban a gépek hosszú élettartamát) az olyan munkafolyamatokban, mint a lézer-, a plazma- és a lángvágás, valamint a kézi és robotizált hegesztés. Ezért minden folyamat során elengedhetetlen a hatékony elszívási technológia, amely megfelel a gyártók és a felhasználók magas követelményeinek. A KEMPER olyan átfogó portfóliót kínál, amely elengedhetetlen a kézi és az automata hegesztő- és vágórendszerek hatékony és szabályos működtetéséhez.

CLOOS QINEO ArcBoT kollaboratív hegesztőrobot bemutató

Ismerje meg a CLOOS kollaboratív hegesztőrobotban rejlő határtalan lehetőségeket bemutatónk keretében. A CLOOS QINEO ArcBoT kollaboratív hegesztőrendszere egyszerű belépést kínál az automatizált hegesztés világába. Az ArcBoT hegesztőrendszerrel kis méretű munkadarabokat is folyamatosan, kiváló minőségben, gazdaságosan hegeszthet. A csúcstechnológiás QINEO hegesztő áramforrás és a nagy pontosságú ArcBoT tökéletesen kiegészítik egymást. A dolgozók tehermentesítésén túl profitáljon a kiváló hegesztési eredményekből, különösen a monoton, ismétlődő feladatok esetén a gyártási minőség reprodukálhatóságának köszönhetően.

Regisztráció

Az űrlap kitöltésével automatikusan elfogadja Adatkezelési tájékoztatónkat.

Leave this field blank

Regisztráljon workshopunkra!

Regisztráljon térítésmentesen workshopunkra és ismerje meg a CLOOS hegesztőgépeiben rejlő lehetőségeket!