CLOOS QINEO NexT hegesztőgép

A MIG/MAG impulzusos hegesztőáramforrások következő generációja

A következetes moduláris felépítésnek köszönhetően, számos opcionális funkciójával és tartozékával a QINEO NexT az Ön egyéni csúcstechnológiás hegesztő áramforrásává válik – tökéletesen hozzáigazítva egyedi gyártási feltételeirendszeréhez és céljai eléréséhez. A Master Plus és Master Plus Compact kezelőpanel felhasználói felülete nagyon egyszerű, gyors és intuitív kezelhetőséget kínál a QINEO áramforráshoz, munkaprogram (JOB) tárolás és “kedvenc” munkaprogramok funkcióval. Ezenfelül a QINEO NexT felszerelhető az összes szabványos ipari interfésszel is, a hegesztési folyamatok hatékony digitalizálására és hálózatban történő használatára a CLOOS C-Gate ipar 4.0 rendszerével kiegészítve.

Optimális megoldás minden igényre

Az új QINEO-NexT 452 AC/DC, MIG/MAG impulzusos, többfunkciós hegesztőgép a CLOOS termékcsalád új tagja. Használja ki a sokrétű felhasználási lehetőségeket, eljárásváltozatokat – kezelőbarát felépítésével alkalmas akár kézi vagy automata, vékony vagy vastag anyagok hegesztésére, és olyan feladatokra, amelyek váltóáramot igényelnek – a QINEO NexT tökéletes megoldást kínál minden igény kielégítésére.

A QINEO NexT sokoldalúsága

Az itt bemutatott változat csak a kombinációs lehetőségek töredékét mutatja be. A maximális minőségi követelményrendszer egy további jellemző, amely a QINEO NexT-et hosszú élettartamú hegesztőgéppé teszi.

A QINEO NexT komponensek áttekintése

A QINEO NexT a CLOOS hegesztő áramforrások következő generációja. Minden fontos elemmel és funkcióval fel van szerelve, amellyel Ön a jövő kihívásaira felkészülhet. A QINEO NexT szíve a CLOOS által kifejlesztett inverter, amelynek vezérlése magas frenvenciájú órajellel működik. Ez még jobb ívszabályzást tesz lehetővé a kiváló hegesztési eredmények elérése érdekében: az egyedi hegesztési tulajdonságokkal az összetett hegesztési feladatokat Ön tökéletesen meg tudja oldani. A moduláris felépítésnek köszönhetően a számos opcionális komponens és funkció teszi a QINEO NexT-et egyedi high-tech áramforrássá – pontosan úgy, ahogyan Ön igényli.

A tökéletes kombináció minden feladathoz

A QINEO NexT konfigurációs lehetőségei olyannyira sokrétűek, mint a hegesztési feladatok alkalmazási területeinek sokasága. Ezt a következetes moduláris termékkoncepció garantálja. Miden egyes áramforrás testreszabható: egy QINEO NexT pontosan úgy konfigurálható, ahogyan Önnek szüksége van rá a feladatok gyors és hatékony elvégzéséhez.