CLOOS HEGESZTŐGÉPEK

Ipari használatra kifejlesztett hegesztő áramforrásaink széles választéka.

CLOOS QINEO StarT

A QINEO StarT MIG/MAG hegesztő áramforrás könnyű belépést kínál a modern hegesztéstechnika világába.

A kiváló ár-érték aránynak köszönhetően szinte bármilyen munkadarabot gazdaságos körülmények között hegeszthet.

A QINEO StarT szíve a CLOOS által kifejlesztett inverteres tápegység, amelynek vezérlése magas frekvenciájú órajelen működik. Ez még jobb ívszabályozást tesz lehetővé a kiváló hegesztési eredmények érdekében: Az Eco, Master (Kézi) és Premium (Robot) felszereltségi szintű változatok moduláris felépítésűek, melynek köszönhetően a QINEO StarT-ot az Ön egyedi hegesztőrendszerévé alakíthatja.

CLOOS QINEO NexT

A QINEO NexT konfigurációs lehetőségei éppoly rugalmasak, mint a hegesztési alkalmazások.

A teljesítményosztálytól a hegesztőpisztolyig minden QINEO NexT személyre szabható. Egy QINEO NexT pontosan olyan, amilyenre szüksége van, hogy gyorsan és hatékonyan megbirkózzon hegesztési feladataival. Válasszon a számos felhasználási lehetőség közül – a kézi hegesztéstől az automatizált robothegesztésig alkalmazható hegesztőgépek széles skálájáról.

CLOOS QINEO QuesT

Csúcstechnológiás hegesztő áramforrás TIG feladatokhoz.

A TIG impulzus technológia révén még nagy teljesítménykülönbségek esetén is élvezheti a gyors átmeneteket – és így tökéletes hegesztési varratokat kaphat. A QINEO QuesT-t precíz ívgyújtási tulajdonságok és optimalizált speciális hegesztési eljárásváltozatok jellemzik.

A teljes hegesztőáram tartományban a könnyen szabályozható stabil ív kiváló hegesztési eredményeket garantál. A Deep Pulse funkció stabilizálja és fókuszálja az ívet, így az ívnyomás nő. Ez vastag lemezeknél mély beolvadást, vékony lemezeknél pedig nagy sebességet eredményezhet. Az opcionálisan konfigurálható felszereltség és funkciók sokasága teszi a QINEO QuesT-et az Ön egyéni áramforrásává – pontosan úgy, ahogyan szüksége van rá a hegesztési feladatokhoz.

CLOOS QINEO Micro

Ipari felhasználásra kifejlesztett, hordozható MIG/MAG, MMA és Lift-TIG DC hegesztő áramforrás 300 amperig kézi hegesztéshez.

A CLOOS QINEO MICRO és Micro Pulse primerinverteres szinergikus áramforrások, ipari felhasználásra kerültek kifejlesztésre építőipari alkalmazáshoz, javító, lakatos és csőhegesztési munkákhoz, valamint kisebb üzemek számára. A következő alapanyagok hegesztésére alkalmas: acél és ötvözetei, CrNi anyagok.

CLOOS QINEO GL/GLW

Az új inverter generáció a TIG hegesztéshez egyenárammal (DC) vagy váltakozó árammal (AC). Az új QINEO GL/GLW inverterek TIG-DC (GL) vagy TIG-AC/DC (GLW) segítenek a hatékony és rugalmas hegesztésben.

Kiváló ár-teljesítmény arányukkal és kiemelkedő speciális hegesztési eljárásváltozataikkal a QINEO GL/GLW áramforrások különösen alkalmasak a széles körű használathoz. A hegesztőgép a bármely helyszínen és a legnehezebb körülmények között is használható, mivel akár 100 m-es hálózati tápkábelen vagy közvetlenül a generátorról is üzemeltethető. A nagy feszültségingadozás tolerancia tökéletes hegesztési eredményt biztosít. Opcióként vízhűtéssel is felszerelhetők, 4 és 8 méteres vízhűtéses és gázhűtéses TIG hegesztőpisztolyokkal rendelhetők. A mobilitás érdekében opcionálisan választható hordkocsik és gázpalack tartók is rendelkezésre állnak.

CLOOS QINEO Pulse Pro

Nagyobb teljesítmény az impulzusíves hegesztéshez.

Változatosság és precizitás: ezek a kulcsfontosságú feltételek a sikeres impulzusíves hegesztéshez. A robusztus kialakítású szekunder inverteres impulzusos QINEO Pulse Pro hegesztőáramforrások 350, 450 vagy 600 amperes változatokban érhetők el.

Működésüket kiváló ívstabilitás és magas terhelhetőség jellemzi. Alkalmasak kézi és robotizált hegesztésre is.