CLOOS QINEO StarT

A QINEO StarT MIG/MAG hegesztő áramforrás könnyű belépést kínál a modern hegesztéstechnika világába.

A kiváló ár-érték aránynak köszönhetően szinte bármilyen munkadarabot gazdaságos körülmények között hegeszthet.

A QINEO StarT szíve a CLOOS által kifejlesztett inverteres tápegység, amelynek vezérlése magas frekvenciájú órajelen működik. Ez még jobb ívszabályozást tesz lehetővé a kiváló hegesztési eredmények érdekében: Az Eco, Master (Kézi) és Premium (Robot) felszereltségi szintű változatok moduláris felépítésűek, melynek köszönhetően a QINEO StarT-ot az Ön egyedi hegesztőrendszerévé alakíthatja.

CLOOS QINEO NexT

A QINEO NexT konfigurációs lehetőségei éppoly rugalmasak, mint a hegesztési alkalmazások.

A teljesítményosztálytól a hegesztőpisztolyig minden QINEO NexT személyre szabható. Egy QINEO NexT pontosan olyan, amilyenre szüksége van, hogy gyorsan és hatékonyan megbirkózzon hegesztési feladataival. Válasszon a számos felhasználási lehetőség közül – a kézi hegesztéstől az automatizált robothegesztésig alkalmazható hegesztőgépek széles skálájáról.

CLOOS QINEO Micro

Ipari felhasználásra kifejlesztett, hordozható MIG/MAG, MMA és Lift-TIG DC hegesztő áramforrás 300 amperig kézi hegesztéshez.

A CLOOS QINEO MICRO és Micro Pulse primerinverteres szinergikus áramforrások, ipari felhasználásra kerültek kifejlesztésre építőipari alkalmazáshoz, javító, lakatos és csőhegesztési munkákhoz, valamint kisebb üzemek számára. A következő alapanyagok hegesztésére alkalmas: acél és ötvözetei, CrNi anyagok.