CLOOS AZ EUROBLECH 2022-ES KIÁLLÍTÁSON

Az EuroBLECH 2022, mint a legnagyobb lemezipari szakkiállítás idén 39 országból, 1300 kiállító, összesen 88.000 négyzetméter nettó kiállítási területen mutatja be gépészeti innovációit és gyártási folyamatait a szakmai közönségnek. Az idei év mottója szerint „Az Ön kapuja egy okosabb jövőhöz” az EuroBLECH különösen a gyártási lánc folyamatos automatizálására és digitalizálására összpontosít, amely várhatóan nagyobb teljesítményt és hatékonyságot eredményez a lemezfeldolgozó iparban.

A kiállításon a CLOOS innovatív technológiákat mutat be a belépőtől a prémium szintig 2022. október 25-28. között. A CLOOS standja a 26-os csarnokban, a H52 számmal jelölt területen található meg.

Magyar kollégáink október  26-27-én, német kollégáink minden nap várják Önöket. Belépő és egyéb konkrét igényüket jelezzék felénk a marketing@cloos.hu e-mailcímen, szívesen segítünk.

A CLOOS látogatói intelligens megoldásokat láthatnak a gyorsabb, gazdaságosabb és rugalmasabb gyártás érdekében.  A kiállítási stand fókuszába a gyártósorok, digitalizációs megoldások (IPAR 4.0) és az energiahatékonyság témakörei állnak majd.

A jövő gyára digitális megoldásai: C-Gate IoT platform segítségével a felhasználók valós időben hozzáférhetnek a hegesztési termelésből származó információkhoz. Minden információ központilag kerül feldolgozásra egy integrált információs és kommunikációs eszközben. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a legapróbb részletekig nyomon kövessék és irányítsák gyártási folyamataikat. A C-Gate több modulból áll, amelyeket a felhasználók egyéni digitalizációs stratégiájuktól függően aktiválhatnak –  a kézi hegesztő áramforrástól a teljesen automatizált gyártósorig.

CLOOS RoboPlan szoftver lehetővé teszi az automatizált robothegesztő rendszerek offline programozását. A RoboPlan-nal lehetséges a hegesztési és mellékmozgási pályák, valamint az szenzorok rutinjainak generálása a 3D modelleknél, és ezek közvetlen átvitele a robotvezérlőbe. Ez növeli a rendszer kihasználtságát, hatékonyságát, optimalizálja a gyártási- és hegesztési folyamatot.

A kiállításon betekintést nyerhetnek a moduláris, kulcsrakész automatizált hegesztőrendszerek, High-Tech gyártósorok és energiahatékony kézi hegesztőáramforrások, a kollaboratív ArcBot világába is.