CLOOS HAIGER-I KÖZPONTJA

MINŐSÉG ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

Cégünk, a CROWN International Kft. több, mint 25 éve áll partnerei rendelkezésére kézi védőgázos ív- és lézerhegesztő berendezésekkel, kollaboratív robotokkal, kulcsrakész CLOOS hegesztőrobot rendszerekkel, füstelszívási megoldásokkal és széleskörű szakmai szolgáltatásokkal  – pl. robottelepítések, programozás, oktatás, szerviz, karbantartás, vizsgálatok, partnertámogatások formájában.

MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti minősítéssel rendelkezünk, biztosítva a legmagasabb minőségi szolgáltatásokat és ügyfélelégedettséget!

ÉRTÉKEINK & ERŐSSÉGEINK

Hisszük, hogy az elhivatott, pontos és szakszerű munkavégzés, valamint az ügyfélközpontú gondolkodás nemcsak a magunk, de partnereink számára is folyamatos fejlődést és elégedettséget biztosítanak. Eredményorientált gazdasági tevékenységet folytatunk, miközben nem tévesztjük szem elől az alapvető emberi értékeket. Ezen értékek közé tartozik a megbízhatóság, megbecsülés, lojalitás, magától értetődő kötelesség, embertársaink tisztelete, valamint a kölcsönös előnyökre való törekvés.