QINEO QuesT-552-DC Premium

AWI DC hegesztő áramforrás 550 amperig az automatizált hegesztéshez

Ajánlatkérés
Termék megosztása

Leírás

Kezdje el következő TIG hegesztési feladatát a QINEO QuesT segítségével: Az új csúcstechnológiás hegesztőáramforrás megbízhatóan és hatékonyan oldja meg a rendkívül igényes TIG hegesztési feladatokat. A QINEO QuesT-et precíz ívgyújtási tulajdonságok és optimalizált speciális hegesztési eljárásváltozatok jellemzik. A stabil és fókuszált ív, amely a teljes teljesítménytartományban könnyen szabályozható, kiváló hegesztési eredményeket garantál. A TIG impulzus technológia révén még nagy teljesítménykülönbségek esetén is élvezheti a gyors átmeneteket – és így tökéletes hegesztési varratokat kaphat. A Deep Pulse funkció stabilizálja és fókuszálja az ívet, így az ívnyomás nő. Ez vastag lemezeknél mélybeolvadást, vékony lemezeknél pedig nagy hegesztési sebességet eredményezhet. A komponensek, funkciók, interfészek és konfigurációs lehetőségek sokasága teszi a QINEO QuesT Premium-ot egyéni áramforrássá az automatizált hegesztéshez – pontosan úgy, ahogyan szüksége van rá a hegesztési feladatokhoz. Használja ki a kifejezetten a QINEO QuesT-hez adaptált CLOOS robot interfész (QTI) előnyeit, és élvezze a kényelmes, átfogó paraméterbevitelt a robot programozó kézi egységén keresztül, a csökkentett programozási időket és a tökéletes hegesztési folyamatot. Az automatizáláshoz használt összes ipari interfész rendelkezésre áll.

Tulajdonságok

  • – Kiváló ívgyújtási tulajdonságok még nehéz körülmények között is A Deep-Pulse funció stabilizált és fókuszált ívet hoz létre a mély beolvasás vagy a nagy hegesztési sebesség érdekében (mélyimpulzus 20 kHz-ig)
  • – A kiváló szabályozás stabil ívet tesz lehetővé a teljes beállítási tartományban
  • – Optimalizált speciális hegesztési eljárásváltozatok a legjobb hegesztési eredmények érdekében
  • – Gyors átmenetek nagy teljesítménykülönbségek esetén is (TIG impulzusok)
  • – Moduláris felépítés és opcionálisan választható tartozékok a QINEO QuesT egyedi konfigurálásához az Ön igényei szerint
  • – Kényelmes kezelési koncepció – könnyű, gyors és intuitív kezelés
  • – Kiváló minőségű alkatrészek és robusztus kialakítás, bevált CLOOS minőségben
  • – Stabil és fókuszált ív mély beolvadás eléréséhez vagy nagy hegesztési sebességhez (Deep Pulse akár 20 kHz)

Műszaki adatok

Hegesztőáram tartomány: 3A – 550 A
Hegesztési áramerősség: 60% BI – 550 A
Hegesztési áramerősség: 100% BI – 450 A
Üresjárati feszültség: 76 V – 96 V
Csatlakozókábel: 4 x 6 mm²
Hálózati biztosíték: 32 A
Védelmi szint: IP 23
Szigetelési osztály: F
Hűtési osztály: F
Mérete: 700 x 340 x 255 mm
Súlya: 63 kg

Érdekelheti még:

Kérje egyedi ajánlatunkat

Leave this field blank