KEMPER AirWatch 2 levegőfelügyelet

Az AirWatch egy optikai, lézer alapú mérési eljárással folyamatosan figyeli a levegő minőségét a gyártó- és raktárcsarnokokban. Ezen túlmenően az AirWatch szabályozza a csarnokszellőztető és elszívó berendezéseket és így biztosítja a szükség szerinti hatékonyságot.

Ajánlatkérés
Termék megosztása

Leírás

Az AirWatch egy optikai, lézer alapú mérési eljárással folyamatosan figyeli a levegő minőségét a gyártó- és raktárcsarnokokban. A felhőben tárolt mért értékek – pl. a finom porrészecskék száma és méreteloszlása – a mobiltechnológia segítségével számítógépen, okostelefonon vagy táblagépen megtekinthetők és kiértékelhetők. Magán az AirWatch-on lévő LED (zöld, sárga, piros) is jelzi a csarnok levegőminőségét. Az AirWatch ezen értékek alapján vezérel egy helyiségszellőztetőt és egy elszívóberendezést , így biztosítva a szükség szerinti hatékony használatot.

Előnyök

» Kontrol: Betartja a saját maga által kitűzött célértékeket?Könnyű leolvashatóság a LED-es lámpa miatt (zöld, sárga, piros)
» Biztonság: A részletes méréseknek és az adatok mentésének köszönhetőenminden dokumentálva van a KEMPER felhőben
» Bizalom növelése: A munkatársak magán az AirWatch-on, okostelefonon,táblagépen illetve PC-n is ellenőrizhetik a munkavédelmi intézkedésekbetartását

Felhasználás

» A levegőminőség / por koncentrációjának ellenőrzése és dokumentálása
» Munkaállomások, gyártócsarnokok, logisztikai- és raktárcsarnokok
» A csarnokszellőztető és az elszívóberendezés hatékony vezérlése

Tulajdonságok

» Optikai, lézer alapú mérési eljárás
» A határértékek és a riasztási küszöbértékek egyedileg állíthatók
» Okostelefonon, táblagépen és PC-n is megjeleníthető a részecske szám,méreteloszlás, PM2.5, PM10, levegő páratartalom és a hőmérséklet
» KEMPER-Connect kapcsolat mobiltelefonon keresztül

Érdekelheti még:

Kérje egyedi ajánlatunkat

Leave this field blank