CLOOS QINEO Start 502 Master

MIG/MAG Impulzusos ívhegesztő áramforrás 500 amper maximális áramerősségig kézi hegesztéshez. A QINEO StarT MIG/MAG hegesztő áramforrás könnyű belépést kínál a modern hegesztéstechnika világába.

A kiváló ár-érték aránynak köszönhetően szinte bármilyen munkadarabot gazdaságos körülmények között hegeszthet. Vékony és vastaglemezes hegesztési feladathoz alkalmazható számos speciális hegesztési eljárásváltozat található meg a berendezésben (CONTROL WELD, VARI WELD, RAPID PULSE WELD, ROOT WELD), melyekkel akár Alumínium, vagy acél és ötvözeteinek hegesztése is megvalósítható.

Az új M5 típusú fémházas huzalelőtoló egység felhasználóbarát és intuitív kezelhetőséget biztosít a Master Plus Compact LCD kijelzős kezelőfelületnek köszönhetően. Az új 4+4 görgős huzalelőtolő mechanika szerszám nélküli, gyors görgőcserét és rendkívül stabil huzaltovábbítást biztosít. A berendezés hatékonyabb vízhűtőegységet kapott, melyen keresztül a LED háttérvilágításnak köszönhetően visszajelzést kapunk a gép aktuális működési állapotáról.

Felszereltség:

  • Huzalelőtoló: QINEO WD M5 Master
  • Hegesztőpisztoly: QINEO MHW410 Premium
  • Huzalkiszerelés: igény szerint választható: 0,8mm; 1,0mm; 1,2mm; 1,6mm acél és aluminium görgő szettek
  • 5m 95mm2-es testkábel
  • Hegesztőpisztolyok: igény szerint választható: 3m, 4m és 5 méteres víz vagy gázhűtésű CLOOS ECO, MASTER és PREMIUM vagy ABICOR BINZEL, TBI típusok
  • Összekötőkábelek hossza: 5 méter

Specifikáció:

Hegesztési áramerősség: 60% BI – 500 A
Hegesztési áramerősség: 100% BI – 400 A
Üresjárati feszültség: 78,7 V
Csatlakozókábel: 4 x 6 mm²
Hálózati biztosíték: 400V 32 A
Védelmi szint: IP 23
Szigetelési osztály: F
Hűtési osztály: F
Mérete: 805 x 348 x 498 mm
Súlya: 56 kg

Érdekelheti még: