CleanSpace EX

Potenciálisan robbanásveszélyes környezetben dolgozók személyi védelmére. A CleanSpace EX gyújtószikramentes (ATEX). Motoros légtisztító légzésvédő (PAPR), amelyet a magas szintű védelem, kényelem és költséghatékonyság érdekében terveztek. Aktív légzésvédelemhez – könnyű felépítés, nem kellenek hozzá tömlők, vagy felcsatolható akkumulátorok, egyszerű karbantartani, nagyon poros munkahelyek – bányászat, fémipar,  tisztítás, mezőgazdaság, autóipar, mentőszolgálat. Könnyen és kényelmesen dolgozhat HEPA részecskeszűréssel (P3/TM3). Ingyenes képzés az interneten. CleanSpace az egyetlen olyan védőmaszk, ami kellően biztosít kényelmet és egygombos egyszerűséget. Szűrési hatékonysága 99,97% a 0,3 mikron és annál nagyobb részecskéknél. Véd por, köd, füst és sugárzó atomok ellen. Ideális ólom, azbeszt, szilikózis és biológiai veszélyek esetén. Gázszűrőkkel kombinálva is alkalmazható.

Ajánlatkérés
Termék megosztása

Főbb jellemzői

Biztonság

Teljes mértékben tanúsított túlnyomásos légzőkészülék. HEPA szűrőkkel (99.97% hatékonyság) maximális védelmet nyújt a munkahelyen. Akár 8 óra üzemelés, a munkakörülményektől függően. TSA Portacount vizsgálati adapterek kaphatók.

 

Felhasználás

Földalatti szén
Olaj és gáz
Petrolkémia
Vegyszerkezelés

 

Hordhatóság

Könnyű viselni. Könnyű és kényelmes. Nincsenek tömlők vagy akkumulátort tartó nehéz hevederek. Díjat nyert könnyű model (500 g alatt) és a lítiumpolimer-akku tiszta, friss levegőt biztosít egy egész műszakra.

Okos

Erős, megbízható, gazdaságos, nincs szervizelés vagy karbantartás és könnyen tisztítható. Egygombos egyszerű rendszer. A kompakt kialakítású CleanSpace kompatibilis más biztonsági berendezésekkel.

 

Tulajdonságok

Rásegítéses P3 légzőkészülék Hitelesítetten gyújtószikramentes a potenciálisan robbanásveszélyes légkörben történő használatra

 

Érdekelheti még:

Kérje egyedi ajánlatunkat

Leave this field blank