Társadalmi szerepünk

A CROWN International Kft. felelősen tevékenykedő hazai vállalatként a magas szinten nyújtott kereskedelmi és szolgáltatói tevékenység és üzleti célkitűzéseinek megvalósítása mellett elkötelezett a társadalmi felelősségvállalás iránt, mely stratégiájának egyik meghatározó eleme. Tevékenységünkből adódóan kiemelten kezeljük a fenntartható fejlődést, a munkavállalói egészséges környezetet, biztonságot és a rászorulók támogatásának ügyét.

Magyar Vöröskereszt

A CROWN International Kft. folyamatosan, évente többszöri alkalommal nyújt támogatást a Magyar Vöröskereszt humanitárius krízis segélyműveleteihez.

Segítséggel, Jó Szívvel Alapítvány

A CROWN International Kft. rendszeresen nyújt támogatást a Segítséggel, Jó Szívvel alapítvány kiemelt programjaihoz. Legutóbbi adományunk a Madarász utcai Gyermekkórház részére nyújtott segítséget, mely forrást a műszerállomány javítására használtak fel.

Óbudai Egyetem

2009. április 29-én írt alá együttműködési megállapodást a Crown International Kft. és az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kara annak érdekében, hogy a hallgatók és a nemzetközi képzésen résztvevők lehetőséget kapjanak tudásuk elmélyítésére az automatizált hegesztés témakörében, illetve átfogó, gyakorlati ismereteket szerezhessenek a robottechnika, a fejlett robotprogramozás terén.

Országos Egyesület a Mosolyért Alapítvány

Cégünk kiemelt támogatója az Országos Egyesület a Mosolyért közhasznú szervezetnek, mellyel a CROWN International Kft. hozzájárult a Kistarcsai Flór Ferenc Kórház műszereinek korszerűsítéséhez.

Remény Gyermekeinkért Alapítvány

Támogatjuk a Remény Gyermekeinkért Alapítványt, mely lehetővé tette a XVI. kerületi mentőszolgálat életmentő egészségügyi, gyógyászati berendezéseinek és műszereinek beszerzését.

CLOOS Hegesztőrobot az Óbudai Egyetem

Az Óbudai Egyetem képzési programjában, a gépészmérnöki-, a mechatronikai mérnöki szak, valamint a had- és biztonságtechnikai mérnökképzés tananyagában jelentős szerepet kapnak a robotrendszerek, a robotizált gyártás, a robottechnikai alkalmazások.

A Egyetem az Európai Hegesztési, Kötési és Vágási Szövetség (EWF) és az International Welding Institute (IIW) által akkreditált képzőhelyként hegesztési felelősi munkakör ellátására jogosító nemzetközi hegesztőmérnök (IWE), hegesztőtechnológus (IWT), illetve hegesztőspecialista (IWS) szakembereket képez, melyhez elengedhetetlenek az önálló robotlaborba telepített, cégünk által biztosított legmodernebb robotizációs megoldások.

Támogatásunk lehetővé teszi a hallgatók számára kutatási projektekben való részvételt, tudományos diákköri- és, szakdolgozatok és diplomaterv feladatok elkészítését az élvonalba tartozó Carl Cloos Schweisstechnik robotcellán.