LOSMA szűrőrendszerek

Tisztán dolgozni, egészségesen lélegezni

A LOSMA által kínált megoldások képesek teljeskörűen megoldani az ipari vállalatok környezetszennyezési problémáit. 40 éves tapasztalatának köszönhetően a Losma egyedüliként komoly know-how-val rendelkezik a páragyűjtők és a hűtőfolyadék-szűrő rendszerek tervezésében. A Losma levegő- és hűtőfolyadék szűrési megoldások széles skáláját kínálja, és a feldolgozóipar minden igényét képes kielégíteni.

A Losma levegő- és hűtőfolyadék szűrési megoldások széles skáláját kínálja, és a feldolgozóipar minden igényét képes kielégíteni.

A Losma segíti és követi az ügyfelet a legjobb szűrőrendszer kiválasztásától a telepítésig, biztosítva a vállalatok számára a legbonyolultabb szűrőberendezések egyedi tervezését.

A Losma nemzetközileg is ismert termékei High-Tech színvonaláról. Folyamatosan keressük az új megoldásokat, hogy megfeleljen az ipari terület minden igényének és követelményének, és hogy mindig környezetbarátabb megoldásokkal javítsa a termékeink teljesítményét.

A Losma ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkező vállalat. A termékek minősége mindig is prioritás volt, minden egységet egyedileg tesztelnek, és minőségi és funkcionális átvizsgálási tanúsítvánnyal látják el.

A Losma ISO 14001 tanúsítvánnyal rendelkező vállalat. Számunkra a környezet védelme nem csak küldetés, hanem mindennapi elkötelezettség is.

Töltse le a LOSMA katalógusát!