CLOOS QinTron / QinTron Pulse

Egyszerűen hegeszteni

A QINEO QinTron-t a megbízhatóság és robusztus kialakítás jellemzi az egyszerűbb hegesztési feladatok megvalósítása érdekében. A berendezések kültéri felhasználásra is optimalizáltak, így akár a szabadban is használhatók.

Válasszon a 400, 500 és 600 Amperes változatok közül. A 400 és 500 Amperes áramforrások igény esetén utólagos szoftveres beavatkozással 500, vagy 600 Amperes berendezésekké tehetők.

Töltse le a QINEO QinTron katalógusunkat!

A tökéletes kombináció minden feladathoz

Bármilyen munkadarabot gazdaságos feltételek mellett hegeszteni – kínálunk Önnek egy kiváló ár/teljesítmény arány és óriási energiatakarékosság lehetőségek a legújabb inverter technológiának és a készenlétnek köszönhetően működés <30W.

Bármikor megvásárolhatja az egyedi bővítméneket és utólagos felszereléseket, frissítéseket – a moduláris felépítés lehetővé teszi a különböző hegesztési folyamatok és alkalmazások használatát egy gépben.

Használja ki a kényelmes kezelési koncepciót, amely automatikusan alkalmazkodik a felhasználó igényeihez – a QinTron a könnyű, gyors és intuitív kezelést biztosít.

Bízzon a sok éves know-how-ban és a legnagyobb innovációs erőben – technológiai vezetőként garantáljuk a maximális teljesítményt a bevált CLOOS minőségben.

Bátran használa a zord körülmények között is beltérben és kültéren egyaránt – a QinTron-t kiváló minőségű alkatrészek és robusztus kialakítás jellemzi.

Regisztráljon térítésmentes szakmai napunkra!

Regisztráljon térítésmentesen szakmai napunkra és ismerje meg a CLOOS hegesztőgépeiben rejlő lehetőségeket – vagy kérdézze kollégánkat a termékekről!

Leave this field blank

Az űrlap kitöltésével automatikusan elfogadja Adatkezelési tájékoztatónkat.