CLOOS MHW-FEx kézi hegesztőpisztoly - Eco/Master/Premium

Hegesztőpisztolyba integrált hegesztési füstelszívás:
Nincs füst, csak tiszta levegő!

A hegesztési füst biztonságos és hatékony elszívása közvetlenül a hegesztési varratnál

A hegesztéstechnika területén is folyamatosan nőnek a munkavédelmi intézkedésekkel és a biztonságtechnikával szemben támasztott követelmények. A veszélyes anyagokról szóló rendelet (GefStoffV) szerint a munkahelyi levegőben megtalálható szennyezőanyagok határérték (AGW)

1,25 mg/m³ a megadott érték egy adott anyag átlagos koncentrációját jelöli a levegőben, adott referencia-időszakhoz viszonyítva. Egy szennyezőnek azt a koncentrációját jelzi, amelyik általában nem gyakorol akut vagy krónikus káros hatást a munkavállalók egészségére.

Annak érdekében, hogy megvédjük a munkavállalókat az egészségükre káros hegesztési füsttől, hatékony megoldásokra van szükség a hegesztési füst elszívására. A CLOOS MHW-FEX kézi hegesztőpisztoly biztonságos és hatékony megoldást biztosít közvetlenül a hegesztési varratnál képződő füst elszívására. Használatával a füst akár 95 százaléka közvetlenül a hegesztési folyamat során, az ív közvetlen közelében kerül elszívásra. Az Ön alkalmazottai számára előnyös a tiszta levegő és a jobb munkakörnyezet.

Optimális kialakítás és könnyű kezelhetőség

  • – Az új menetes gázterelővel ellátott elszívó fej stabil kapcsolatot biztosít a pisztolynyakkal melynek köszönhetően ellenál ipari környezetben a legnagyobb terhelésnek is.
  • – Egyedi kialakítású elszívó fej az optimális teljesítmény és tartósság érdekében.
  • – Ergonomikus pisztolymarkolat, 30 fokos szögben mozgatható és 360 fokban forgatható markolat a csőköteg és a markolat közé beépített gömbcsuklónak köszöngetően.
  • – A 360 fokban forgatható gömbcsuklónak köszönhetően a kábelek és tömlők nem csavarodnak, így elkerülhetők a megtörésből adódó szivárgások, sérülések, kábelszakadások.

Akár 95 % kevesebb füst a helyi pontelszívásnak köszönhetően!

Tekintse meg bemutató videónkat a CLOOS MHW-FEx hegesztőpisztolyról

Hegesztőpisztolyok kézi hegesztéshez

Minden igényhez megfelelő! A CLOOS hegesztőpisztolyok ugyanolyan sokoldalúak, mint a CLOOS hegesztő áramforrások. Minden teljesítményhez és a kézi hegesztés minden követelményéhez rendelkezésre áll a megfelelő hegesztőpisztoly. A CLOOS MHW hegesztőpisztolyok kézi hegesztéshez 250, 310, 410, valamint 510 amperes teljesítményhez érhetők el. A kézi hegesztőpisztolyok kiváló hűtési tulajdonságokkal rendelkeznek, köszönhetően a pisztolynyakban levő, nagy hatékonyságú hűtőkörnek. A kiváló hűtés biztosítja a kopó alkatrészek maximális élettartamát. Minden teljesítményosztály azonos ergonómikus formájú markolattal rendelkezik, és biztonságosan illeszkedik a hegesztő kezébe.