CLOOS MHW kézi hegesztőpisztolyok

MHW kézi hegesztőpisztolyok Eco / Master / Premium változatban

A CLOOS hegesztőpisztolyok ugyanolyan sokoldalúak, mint a hegesztő áramforrások. Minden teljesítményhez és a kézi hegesztés minden követelményéhez alkalmas hegesztőpisztolyokal rendelkezünk. A robusztus MHW kézi hegesztőpisztolyok 300A, 400 A és 500 A maximális teljesítményű kaphatók. Az MHW-310/410/510 kézi hegesztőpisztolyok új generációja kiváló hűtést biztosít a nagy hatékonyságú vízkörnek köszönhetően. Ez biztosítja a kopó és fogyó eszközök hosszú élettartamát. Minden típus ugyanolyan ergonomikus markolattal rendelkezik, és a szilikon betéteknek köszönhetően csúszásmentes a hegesztő kezében.

CLOOS MHW-FEx

Hegesztőpisztolyba integrált hegesztési füstelszívás: Nincs füst, csak tiszta levegő!

A hegesztéstechnika területén is folyamatosan nőnek a munkavédelmi intézkedésekkel és a biztonságtechnikával szemben támasztott követelmények. A veszélyes anyagokról szóló rendelet (GefStoffV) szerint a munkahelyi levegőben megtalálható szennyezőanyagok határérték (AGW)

1,25 mg/m³ a megadott érték egy adott anyag átlagos koncentrációját jelöli a levegőben, adott referencia-időszakhoz viszonyítva. Egy szennyezőnek azt a koncentrációját jelzi, amelyik általában nem gyakorol akut vagy krónikus káros hatást a munkavállalók egészségére.

Annak érdekében, hogy megvédjük a munkavállalókat az egészségükre káros hegesztési füsttől, hatékony megoldásokra van szükség a hegesztési füst elszívására. A CLOOS MHW-FEX kézi hegesztőpisztoly biztonságos és hatékony megoldást biztosít közvetlenül a hegesztési varratnál képződő füst elszívására. Használatával a füst akár 95 százaléka közvetlenül a hegesztési folyamat során, az ív közvetlen közelében kerül elszívásra. Az Ön alkalmazottai számára előnyös a tiszta levegő és a jobb munkakörnyezet.

Optimális kialakítás és könnyű kezelhetőség

  • Az új menetes gázterelővel ellátott elszívó fej stabil kapcsolatot biztosít a pisztolynyakkal melynek köszönhetően ellenál ipari környezetben a legnagyobb terhelésnek is.
  • Egyedi kialakítású elszívó fej az optimális teljesítmény és tartósság érdekében.
  • Ergonomikus pisztolymarkolat, 30 fokos szögben mozgatható és 360 fokban forgatható markolat a csőköteg és a markolat közé beépített gömbcsuklónak köszöngetően.
  • A 360 fokban forgatható gömbcsuklónak köszönhetően a kábelek és tömlők nem csavarodnak, így elkerülhetők a megtörésből adódó szivárgások, sérülések, kábelszakadások.

 

Akár 95 % kevesebb füst a helyi pontelszívásnak köszönhetően!