clooskek_logopng_menu

Cégünk, a CROWN International Kft. több, mint 25 éve a CLOOS kizárólagos magyarországi képviselete. Hegesztéstechnikai-, plazmavágó- és elszívó berendezések forgalmazása mellett széleskörű szolgáltatási palettát biztosítunk partnereink számára. MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti minősítéssel rendelkezünk, biztosítva a legmagasabb minőségi szolgáltatásokat és ügyfélelégedettséget! Hozzáadott értéket biztosítunk ügyfeleink számára! Folyamatosan emeljük a lécet azáltal, hogy olyan innovatív hegesztési eljárásokat és megoldásokat kínálunk, amelyek hozzájárulnak cége hosszú távú kereskedelmi sikeréhez. Ügyfeleinknek egyedi megoldásokat kínálunk, amelyeket kifejezetten az Ön termék- és gyártási követelményeihez optimalizáltak és igazítottak.

A CLOOS innovatív megoldásokat fejleszt, gyárt és szállít a világ több mint 40 országába. A kézi és automatizált alkalmazásokhoz használható QINEO hegesztőgépek új generációjával, valamint a QIROX automatizált hegesztési és vágási rendszerrel termékpalettánk az ívhegesztési technológia teljes spektrumát lefedi. Termékportfóliónk intelligens szoftvereket, érzékelőket és biztonsági technológiai megoldásokat tartalmaz – mindezt az Ön egyedi igényeinek és követelményeinek megfelelően testre szabjuk!

CLOOS QIROX hegesztőrobot rendszerek

Több, mint 100 robotrendszer Magyarországon!

Mint vezető hegesztőrobot-gyártó cég, a CLOOS az évtizedek óta felhalmozódott tapasztalatát felhasználva folyamatosan fejleszti termékeit. Megoldást kínál bármilyen automatizált hegesztési és vágási feladatra. A QIROX rendszer a moduláris kialakításának köszönhetően lehetőséget biztosít a termelési igényekhez illeszkedő egyedi konfigurálásra. A QIROX rendszer a robottechnológiát, szoftvert, szenzorokat, biztonsági rendszereket, manipulátorokat, valamint a hegesztés- és vágástechnológiát is egyesíti magában. A rendszer pótalkatrész-ellátással és egyéni, testreszabott szolgáltatásokkal egészül ki. 

Ügyfelek CLOOS robotrendszerei

CLOOS QINEO ArcBoT kollaboratív hegesztőrobot

A CLOOS QINEO ArcBoT kollaboratív hegesztőrendszere egyszerű belépést kínál az automatizált hegesztés világába. Az ArcBoT hegesztőrendszerrel kis méretű munkadarabokat is folyamatosan, kiváló minőségben, gazdaságosan hegeszthet. A csúcstechnológiás QINEO hegesztő áramforrás és a nagy pontosságú ArcBoT tökéletesen kiegészítik egymást. A dolgozók tehermentesítésén túl profitáljon a kiváló hegesztési eredményekből, különösen a monoton, ismétlődő feladatok esetén a gyártási minőség reprodukálhatóságának köszönhetően.