BEMUTATJUK A CLOOS LEGÚJABB HEGESZTŐ ÁRAMFORRÁSÁT, A QINEO QUEST-ET

A CLOOS a már jól bevált, és az újító jellegű hegesztési eljárásváltozatok széles választékával megoldásokat kínál a hatékonyság és termelékenység növelésére.

Az újgenerációs QINEO hegesztőberendezések nem pusztán német minőségben gyártott, megbízható és hosszú élettartamú áramforrások, hanem energiahatékonyságban és az IPAR 4.0 fejlesztésekben is az élen járnak, melynek köszönhetően teljesítik a 21. századi modern gyártóüzemek elvárásait.

A CLOOS újabb áramforrással, a QINEO QuesT-el egészíti ki a TIG alkalmazásokhoz kifejlesztett termékportfólióját. Az új high-tech hegesztő áramforrás megbízhatóan és hatékonyan oldja meg a legösszetettebb feladatokat is.

A stabil és fókuszált ív, amely a teljes teljesítménytartományban könnyen szabályozható, kiváló hegesztési eredményeket garantál. A TIG impulzus technológia révén még nagy teljesítménykülönbségek esetén is élvezheti a gyors átmeneteket – és így tökéletes hegesztési varratokat kaphat. A Deep Pulse funkció stabilizálja és fókuszálja az ívet, így az ívnyomás megnő. Ez a tulajdonság vastag lemezeknél mély beolvadást, vékony lemezeknél pedig gyors hegesztési sebességet eredményezhet.

Az áramforrás kényelmes kezelési koncepcióval rendelkezik, melynek köszönhetően könnyű, gyors és intuitív a kezelése. Kiváló minőségű alkatrészek és robosztus kialakítás jellemzi, a már jól bevált CLOOS minőségben.

A moduláris felépítés, az opcionálisan konfigurálható felszereltség és funkciók sokasága teszi a QINEO QuesT-et az Önök egyéni áramforrásává – pontosan úgy, ahogyan szükség van rá a hegesztési feladatokhoz.

A QINEO QuesT-hez adaptálva a CLOOS robot inferfész előnyeit is élvezhetik: a kényelmes, átfogó paraméterbevitelt a robot programozó kézi egységén keresztül, a csökkentett programozási időket és a tökéletes hegesztési folyamatot. Az automatizáláshoz használt összes ipari interfész rendelkezésre áll.

Az új QINEO QuesT a csúcsminőségű TIG alkalmazások új mércéje. Különösen alkalmas a legbonyolultabb hegesztési kötésekhez és a legmagasabb minőségi követelményekhez.